LOADING
http://tonerhouse.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/423719usb.jpg http://tonerhouse.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/398545Toner.jpg http://tonerhouse.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/182369282557slide1.jpg
http://tonerhouse.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/150105Untitled__2_2.jpg http://tonerhouse.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/109444hp1102.jpg http://tonerhouse.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/488119kertridz.jpg
1 2

We love our Store

Crystal

Производи

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

HP Q2612A- 4.630 ден.

HP Q2612A- 4.630 ден.

HP LaserJet 1010/1012/1015/1018/1020

Canon 21/24BCI Color - 100 ден.

Canon 21/24BCI Color - 100 ден.

CANON PIXMA 1000/1500

Canon 21/24BCI Black - 90 ден.

Canon 21/24BCI Black - 90 ден.

CANON PIXMA 1000/1500

Canon CLI8Y - 220 ден.

Canon CLI8Y - 220 ден.

CANON PIXMA 4200/4300

Canon CLI8M - 220 ден.

Canon CLI8M - 220 ден.

CANON PIXMA 4200/4300

Canon CLI8C - 220 ден.

Canon CLI8C - 220 ден.

CANON PIXMA 4200/4300

Canon CLI8BK - 220 ден.

Canon CLI8BK - 220 ден.

CANON PIXMA 4200/4300

Canon PGI5BK - 260 ден.

Canon PGI5BK - 260 ден.

CANON PIXMA 4200/4300

servis

 

• Инсталирање и реинсталирање на оперативни системи
на статични/лаптоп/нетбук компјутери и нивно одржување
- Windows 95, 98, XP, Vista, Windows 7 ,Windows 8
- Ubuntu,Fedora
- Било кој друг оперативен систем
• Чистење од вируси и непожелни програми
• Надградба на хардвер на статични и на лаптоп/нетбук компјутери
• Откривање на хардверски проблеми и нивно отстранување
• Приклучување на интернет, местење и одржување на домашни и мали мрежи
• Сервис на Принтери и многу други услуги


Контакт: тел. 078 355-594 ,02-6142-666
е-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Skype I.D.: makom.computers

www.tonerhouse.mk

 

Ние на Facebook